Mötley Crüe – 2020-ban tényleg visszatérnek

írta TAZ | 2019.11.19.

„Nincs az a pénz, ami miatt újra belevágnék” – mondta 2014-ben Nikki Sixx, azonban úgy tűnik, hogy mégis volt, mivel a pletykák igaznak bizonyultak és jövőre tényleg turnéra indul a Mötley Crüe.

A Rolling Stone is megírta, sőt a Mötley Crüe is kiadott egy videót, melyben megerősítik, hogy 2020-ban visszatér a zenekar. Ahogy arról tegnap beszámoltunk, mindez része lesz annak a nagyszabású turnénak, melyen a Poison és a Def Leppard társaságában rója majd a köröket a csapat az Egyesült Államokban. A részletek egyelőre nem láttak napvilágot, azonban mindenképpen az volt a katalizátora a visszatérésnek, hogy a The Dirt című film elképesztő módon felkorbácsolta a hullámokat a banda körül.

Érdekességképpen álljon itt egy 2014-es interjúrészlet Nikki Sixx-től, ami nem sokkal azután készült, hogy aláírták a szerződést, mely szerint soha többet nem koncertezhet a Mötley Crüe: „Jogilag nem játszhatunk ismét. Az egyetlen kiskapu az, ha mind a négy zenekari tag belegyezik, ebben az esetben felülírhatjuk a szerződésünket. Ez azonban sosem történik meg, mivel vannak emberek ebben a csapatban, akik vissza fogják ezt utasítani, és most pont az egyikkel beszélsz. Nincs az a pénz, ami miatt újra belevágnék, ugyanis nagyon büszke vagyok arra, ahogyan ezt befejezzük.”