John Sykes – Szakított a kiadójával még szólólemezének megjelenése előtt

írta karpatisz | 2019.11.18.

A legendás gitáros és a Goldon Robot Records útjai különváltak. A helyzet különlegessége, hogy a kiadó égisze alatt semmilyen Sykes-kiadvány sem készült.

A napokban egy különleges bejegyzés került fel a Tygers Of Pan Tang, a Thin Lizzy, a Whitesnake, és a Blue Murder soraiból ismert bárdista honlapjára. Az üzenet így szól: „Kedves John Sykes rajongók! Sajnálatos hírt kell közölnünk, az együttműködésünk a Golden Robot Recordsszal megszűnt. Azok után, hogy aláírtuk az együttműködést, sajnos a szerződésben foglaltakat nem tudja teljesíteni a Golden Robot Records. Volt egy kísérlet arra, hogy türelemmel és a legjobb lehetőséget is megvizsgálva kijavítsuk a dolgokat. Amikor a megírt szerződés ismét visszatért a beteljesíthetetlen ígértekhez, akkor a cég minden lehetőséget elveszített. Mi így nem tudunk velük dolgozni. Szeretnénk, ha a rajongók megértenék, minket is ugyanúgy megvisel ez az egész ügy. Most már látjuk, hogy az lesz a legjobb megoldás, ha a saját felügyeletünk alatt jön ki az új lemez.”

A ’Sy-Ops’-ként emlegetett lemezen a következő vendégek szerepelnek: Josh Freese (Weezer, A Perfect Circle, Guns N' Roses, Devo) - dobok, Tony Franklin (The Firm) - basszusgitár, Chris Chaney (Jane's Addiction) - basszusgitár, Jamie Muhoberac (The All-American Rejects, Fleetwood Mac, The Rolling Stones) - billentyűs hangszerek. Ezek a dalcímek is már biztosak: Dawning Of A Brand New Day, Believe In Yourself, My Guitar és az Out Alive. Emlékeztetőül pedig hallgassuk meg ismét a 19 év óta várt korong előzetesét.