Annihilator – „Egy olyan dühös, technikás lemezt készítettünk, mely az első három album hangulatát idézi”

írta TAZ | 2019.11.14.

Január végén jelenik meg az Annihilator új albuma, ami előtt még hozzánk is benéznek Jeff Watersék. A csapat új anyagáról egy új dal a folytatásban már le is tesztelhető.

’Ballistic, Sadistic’ címmel jelenik meg 2020. január 24-én a Silver Lining Musicnál az Annihilator új lemeze. A kanadai thrasherek főnöke, Jeff Waters igen lelkesen nyilatkozott az anyagról: „Egy olyan dühös, technikás lemezt készítettünk, mely az első három album hangulatát idézi, és ezután nehéz lesz folytatást készíteni. Ez a legjobb lemezem a 2005-ös ’Schizo Deluxe’ óta, szerintem sokan egyetértenek majd azzal, hogy ez a három legerősebb albumunk közé tartozik. Elővettük az ’Alice In Hell’, a ’Neverland’ és a ’Set The World On Fire’ dühös változatát és összekombináltuk az old-school metódust a hi-tech stúdiós felszerelésekkel, majd hozzáadtam a legjobb gitármunkát, amiről nem is tudtam, hogy még ott rejlik bennem.”

Alább az I Am Warfare után most a Psycho Ward is meghallgatható. Ne feledd, a csapat november 21-én a Barba Negra Music Clubban játszik. További infók ITT.

’Ballistic, Sadistic’ számlista:

01. Armed To The Teeth
02. The Attitude
03. Psycho Ward
04. I Am Warfare
05. Out With The Garbage
06. Dressed Up For Evil
07. Riot
08. One Wrong Move
09. Lip Service
10. The End Of The Lie