Meshiaak – Dalpremier: itt a City Of Ghosts

írta karpatisz | 2019.11.08.

Danny Camilleri és Dean Wells thrash metal csapatának második nagylemeze jövő pénteken jelenik meg. A ’Mask Of All Misery’ tartalmából a harmadik önálló tételt osztotta meg a Mascot Label Group a YouTube-oldalán.

Három év telt el azóta, hogy az ausztrál kvartett bemutatkozott, az ‘Alliance Of Thieves’ a régivonalas thrash metal lemezek erejét, sötétségét és kemény témáit hordozta. Nem meglepő, hogy a csapat ismét hallat magáról, folytatódik a Meshiaak története. Dobos poszton tagcsere is történt közben, John Dette helyét David Godfrey vette át. A váltás oka pusztán csak a földrajzi távolság, hiszen Dette Amerikában él, míg a többiek Ausztráliában. A csapat aktuális felállása a következő: Danny Camilleri (gitár, ének), Dean Wells (gitár), Nick Walker (basszusgitár) és David Godfrey (dob).

A ‘Mask Of All Misery’ tartalmából a Bury The Bodies és a Tears That Burn The Son után a City Of Ghosts lett publikus, lentebb meg is hallgathatjuk. A Mascot Label Group webes boltjában a CD mellett piros színű vinyl lemezt (ITT) előrendelni.