Iron Maiden – Incidens a tacomai koncerten

írta Bigfoot | 2019.09.12.

A múlt héten Washington államban játszott az Iron Maiden, és a tacomai Dome-ban tartott koncertet Bruce Dickinson félbeszakította, mert szerinte egy srácot bántalmaztak a biztonságiak.

Dickinson a következőket üzente a színpadról: „Van egy srác a színpad mögött, akit tíz biztonsági kirakott a koncertről. Láttam, ahogy az egyik áthajolt a korláton és négyszer arcon ütötte a fiút, aki fele akkora volt, mint ő. A biztonságiak tízen voltak, igen, TÍZEN!  Ez nem valamiféle harcművészeti bajnokság, mert ott bírák is vannak. Több ezer embernek játszottunk ezen a turnén, ez az első ilyen eset. Nem tudom, hogy rendszeresek-e az ilyen őrültségek itt, de  remélem, a srácot kórházba viszik, mert vérzik a feje. Ha valaki felvette az incidenst, könnyítse meg, hogy megtalálják a tetteseket, akik ezért az egész erőszakos mozzanatért felelősek. Ez egy szimpla bűncselekmény. És most pedig jöjjön egy nagyon idevágó dal, a The Evil That Men Do!”

Másnap a csarnok marketing menedzsere azt nyilatkozta, hogy a személyzethez több panasz is érkezett egy különösen agresszív egyén miatt, aki egy biztonsági őrt is inzultált. Tammi Bryant elmesélte, hogy az illető nem engedte, hogy kivezessék, ezért a rendőrséget is kihívták, így letartóztatták és a helyi börtönbe vitték. Valószínű, helyben is hagyták a biztonságiak, mert egyes hírek szerint visszautasította az elsősegélyt. „Nálunk a biztonság az első, hogy mindenki pozitív élménnyel távozzon. Egy huszonhat éves ittas férfi több rajongót is bántalmazott, és amikor felszólították, hogy távozzon, ő ezt megtagadta.” – nyilatkozta.