Denner’s Inferno – Itt a novemberben érkező debütlemez tartalma

írta TAZ | 2019.09.11.

Kimaradt a Mercyful Fate összeborulásból Michael Denner, ennek ellenére nem hanyagolja a zenét, sőt. Az augusztus végén megjelent EP után ugyanis hamarosan érkezik friss csapatának bemutatkozó albuma, melynek részleteiről a folytatásban olvashatsz.

Augusztus 24-én jelent meg bakeliten és CD-n a Denner’s Inferno első kiadványa. A ’Fountain Of Grace’ névre keresztelt EP-t november 15-én egy teljes lemez is követi ’In Amber’ címmel, mely a Mighty Music gondozásában lát napvilágot. A csapat fő mozgatórugója Michael Denner, a Mercyful Fate és King Diamond gitárosa, aki ezúttal a ’70-es évek progresszív rockjából merített ihletet csapatához.

„Rengeteg gondolkodás után arra jutottam, hogy a következő – és a legmegfelelőbb – lépést annak a zenei stílusnak az irányába teszem, amit igazán szeretek, ez pedig a ’70-es évek inspirálta hard rock – mondta Denner új zenekaráról. – A banda összeállítása nagyon természetesen jött. Ezúttal olyan dalokat válogattam össze, melyeket jó emberekkel hoztam össze az elmúlt pár évben, valamint néhány borús feldolgozást, melyek hatással voltak zenei ízlésemre, amióta elkezdtem karrierem, mint hard rock gitáros.”

A csapatban Bjarne T. Holm dobol, Flemming Tranberg játszik basszgitáron, míg a mikrofon mögött Chandler Mogel található. A csapat első dala, a Fountain Of Grace ITT hallgatható meg újból, alább pedig az első nagylemez dallistája csekkolható.

‘In Amber’ számlista:

01. Matriarch
02. Fountain Of Grace
03. Up And On
04. Sometimes
05. Taxman (Mr. Thief)
06. Vens Of The Night
07. Run For Cover
08. Pearls On A String
09. Loser
10. Castrum Doloris

Legutóbbi hozzászólások