Freedom Call – Audioklip egy héttel a megjelenés előtt: Spirit Of Daedalus

írta CsiGabiGa | 2019.08.17.

Egy hét múlva, augusztus 23-án jelenik meg a ’M.E.T.A.L.’, a 20 éves Freedom Call soron következő lemeze. A harmadik digitális kislemezdal Daidalosz legendáját meséli el Freedom Call módra.

Ősszel koncertturnéval ünnepli húszéves fennállását a Freedom Call, melynek részeként október 13-án a Dürer Kertben lépnek fel a Concerto Musicnak köszönhetően. A részleteket ITT találod!

A zenekar új felállással készül a turnéra, az alapító frontember Chris Bay és Lars Rettkowitz gitáros mellett Francesco Ferraro az új basszusgitáros, és bár a lemezt Kevin Kott (Masterplan) dobossal vették fel, nyártól már Timmi Breidebanddal turnéznak. Ferraróval a Rhapsody Of Fire vendégeként játszva találkoztak, ahol a basszer Vexillum nevű csapatával nyitotta az estéket. Breideband korábban az At Vance és a Bonfire színeiben dobolt. „Francesco és Timmi új ötleteket és fiatalos attitűdöt hoztak a zenekarba.” – áradozott Bay új kollégáiról.

A fiatalos lendületet hallhatod a Spirit Of Daedalus audioklipjében is, de ha visszatekintesz az egy hónappal ezelőtt megjelent címadó dal, a M.E.T.A.L. klipjére és a legelőször megjelent 111-re, akkor már az album első negyede alapján alakíthatsz képet az új csapat hangzásáról.

Az albumot előrendelheted, a digitális kislemezeket megveheted az alábbi linken.