Epica – „A mai napig is ez az egyik olyan Epica-dal, amelyre a legbüszkébb vagyok”

írta karpatisz | 2019.08.13.

Idén tíz éves a holland csapat ’Design Your Universe’ című albuma, amely októberben egy frissített verzióban kerül ismét a boltokba. A lapozás után a dallista mellett megismerhetjük az első újrakevert tételt, a Kingdom Of Heavent is.

Október 4-én jelenik meg a Nuclear Blast kiadónál az Epica 2009-es albumának Joost van den Broek által remixelt és remaszterizált változata újragondolt grafikájú borítóval és egy bónusz lemezzel, mely a 'Design Your Universe' dalainak újonnan felvett akusztikus változatait tartalmazza. A „Gold Edition” névre keresztelt újdonság előrendelése már elkezdődött, IDE kattintva lehet beszerezni a dupla CD-t, vagy a picture disc vinyl variációt.

Mark Jansen így nyilatkozott a frissített dallal kapcsolatban: „A Kingdom Of Heaven nagyon kedves nekem. Ezt a dalt a nagymamámnak ajánlottam, miután elhunyt. A szövegben a halálközeli élmények, a spiritualitás és tudomány kapcsolódása található meg. Még a mai napig is ez az egyik olyan Epica-dal, amelyre a legbüszkébb vagyok, bár sajnálom, hogy a hossza miatt nem játszottuk sokszor. Most a 10 éves ’Design Your Universe’ jubileumi turnén természetesen műsorra tűzzük. Remélem, tetszeni fog nektek ez a szöveges videó.”

'Design Your Universe' Gold Edition dallitsa:

CD 1:

01. Samadhi - Prelude
02. Resign To Surrender - A New Age Dawns - Pt IV
03. Unleashed
04. Martyr Of The Free Word
05. Our Destiny
06. Kingdom Of Heaven - A New Age Dawns - Pt V
07. The Price Of Freedom - Interlude
08. Burn To A Cinder
09. Tides Of Time
10. Deconstruct
11. Semblance Of Liberty
12. White Waters
13. Design Your Universe - A New Age Dawns - Pt VI
14. Incentive
(bónusz)

CD 2 - The Acoustic Universe:

01. Burn To A Cinder
02. Our Destiny
03. Unleashed
04. Martyr Of The Free Word
05. Design Your Universe