Liv Sin – Dallista és egy friss dal a szeptemberi albumról

írta karpatisz | 2019.07.17.

Friss információk kerültek fel a világhálóra a szeptember 6-án megjelenő ’Burning Sermons’-ról, részletek a lapozás után.

Bő egy évvel ezelőtt dobta piacra ’Inverted’ című EP lemezét a Liv Sin, melyen két újravett dal mellett egy eddig kiadatlan szerzeményt, valamint egy Danzig-feldolgozást is hallhattunk. A folytatásra sem kell sokat várnunk, hiszen a Despotz Records szeptember 6-ra tűzte ki a ’Burning Sermons’ megjelenését. Az újdonság a digitális platformok mellett CD és vinyl lemezen lesz majd elérhető. A lemez producere Emil Nödtveidt (Deathstars) volt, a felvételek a Black Syndicate stúdióban készültek.

Liv Jagrell és csapat a klasszikus heavy metal szeretetét nem adta alább, de hagyományaikhoz híven a modern kor jegyeivel fűszerezték. Az új anyag egy igazi riff-gyűjtemény, amely megmutatja, hogy a csapat hogyan is tudja az érzéki dallamokat az agresszív témákkal ötvözni. Az énekesnő hangja nemcsak az ember szívére hat majd, de ugyanakkor földbedöngölő is lesz. A friss bizonyíték a második önálló dal a lemezről, mégpedig a nyitó Blood Moon Fever.

’Burning Sermons’ dallitsa:

01. Blood Moon Fever
02. Chapter Of The Witch
03. Hope Begins To Fade
04. War Antidote
05. At The Gates Of The Abyss
06. Slave To The Machine
07. The Sinner
08. Death Gives Life Meaning
09. Ghost In The Dark
10. Dead Wind Intermezzo

Legutóbbi hozzászólások