Kiss – Ace Frehley és Peter Criss is meghívót kapott a búcsúturnéra

írta Bigfoot | 2019.07.07.

Gene Simmons azt mondta, a zenekar nagy felállásának másik gitárosát és dobosát is szívesen látnák az utolsó turnén. A hír már csak azért is érdekes, mert januárban Ace Frehley azzal vádolta meg Simmonst, hogy kikezdett a feleségével.

Ennek ellenére Simmons kitart a meghívásuk mellett: „Épp olyan fontosak, mint mi, mert annak idején ők is részei voltak a régi időknek. Mindkettőjüket meghívtuk, hogy egyes koncerteken jöjjenek fel a színpadra. Azt azért nem állítom, hogy folyamatosan turnézunk velük, mert mindketten igencsak megbízhatatlanok.”

A Démon (Simmonst néha így is hívják) a jelenlegi felállás másik két tagját ellenben nagyon megdicsérte: „Eric Singer együtt játszott Brian May-jel, a Black Sabbath-tal vagy Alice Cooperrel. Ő és Tommy Thayer nagyon keményen dolgoznak, pontosan megjelennek a koncerteken, és nagyon szívesen találkoznak a rajongókkal. Voltak más tagok, neveket most nem mondok, akik pocsék hozzáállással rendelkeztek.”

Egy rádióinterjúban Paul Stanley is pozitívan állt az egykori társakkal játszáshoz: „Az ajtó nyitva Ace és Peter számára, de nem agyalok ezen minden nap. Negyvenöt teltházas koncert elé nézünk és ez folytatódni fog. Ez az mostani turné nem a zenekar összes felállásáról szól, bár ez a korlátozás nem mindenkire vonatkozik.” – erősítette meg Stanley a szavait.

Ace Frehley is megszólalt az ügyben: „Beszéltem Paullal a múltkor, a Gene és köztem levő ellentétet nem akarta szóba hozni. Azt tudom, hogy jó dolgokat írt rólam a könyvében. Egy üzenetben megköszöntem neki, és minden jót kívántam a turnéhoz. Ezért is vagyok vele kapcsolatban és én is próbálom nyitva tartani az ajtóm.”