Lordi – Így szólt a The Riff a Z7-ben

írta karpatisz | 2019.06.16.

Pár napja számoltunk be arról, hogy a Lordi első hivatalos koncertkiadványa július végén lát napvilágot. A Svájcban rögzített buliba máris belenézhetünk, a lapozás után tesztelhető az első élő kisfilm.

Nem sokkal a legutóbbi Budapesten tartott lemezbemutató koncert után, egészen pontosan 2018. november 23-án a svájci Pratteln városában koncertezett a Lordi. A Z7 színpadán adott műsort felvették, és az AFM Records már ki is tűzte a koncertfelvétel megjelenését. A ’Recordead Live - Sextourcism In Z7’ több csomagban lesz kapható július 27-től: lesz DVD / 2 CD-s digipack, lesz Blu-ray / 2 CD-s digipack és a vinyl lemezek szerelmesei is örülhetnek, hiszen kék, lila és fehér/piros splatter lemezeken is elérhető lesz a koncert hanganyaga. A film mellett természetesen extrák is helyet kapnak: lesz egy turné dokumentumfilm és a csapat hivatalos klipjeinek a gyűjteménye. Előrendelést ezekre IDE kattintva adhatsz le.

A film tartalmából elsőnek a 2013-as album, a ’To Beast Or Not To Beast’ első önálló dalát, a The Riffet tesztelhetjük, emlékeztetőül pedig a szörnyek főnökének gondolatait olvashatjuk a Prattelnben felvett buliról: „Néhány hülye bejelentésemet vágtuk csak ki a színpadi konferálásaimból, de minden más, ami történt, rajta lesz ezen a DVD-n. Nincs még egy olyan klub, mint a Z7, ami ennyire közel került volna hozzánk. Ez a helyszín a második otthonunk lett az évek alatt.”