Scott Stapp – A Name című dallal folytatódik kalandja

írta karpatisz | 2019.05.25.

Július közepén lát napvilágot a Grammy-díjas frontember önálló kiadványa, melyet a Napalm Records dob piacra. A lapozás után a dallista mellett egy friss dalt is megismerhetjük.

Az ex-Creed énekes – akit legutóbb két éve hallhattunk az Art Of Anarchy élén – 2013-ban jelentkezett utoljára szólólemezzel. A ’The Space Between The Shadows’ című anyag Stapp ötévnyi utazása, válaszútkeresése és megváltástörténete egy világban, ahol az árnyak settenkednek és a belső üresség vasökölként sújt a fényre. Az énekes személyes kinyilatkoztatásában sokan felismerhetik saját veszteségeiket, frusztrációjukat, de találhatnak benne reményt, vigaszt is.

A kiadó azt az információt is megosztotta a világhálón, hogy digipak csomagolású CD-n, fekete és arany színű vinyl lemezen és egy deluxe díszdobozos változatban lesz majd kapható a lemez. Előrendelést IDE kattintva adhatunk le a webes boltban. Az újdonság tartalmából a Purpose for Pain után a második önálló dal került fel a YouTube-ra. A Name után még két tétel kerül bemutatásra, jövő héten a Face Of The Sun, a megjelenés előtt pedig a Gone Too Soon.

Scott így mesélt új lemezéről: „A ’The Space Between The Shadows’ egy magasztosabb cél kereséséről szól, az élet fájdalmas szakaszainak lelki síkon történő harcáról. Vannak azok a megmagyarázhatatlan sötét időszakok, amiken mindannyian keresztülmegyünk, ha elég mélyre ásunk, és ha van bennünk remény, még a legnehezebb időket is átvészelhetjük, tudva azt, hogy végül meglátjuk az egész célját és értelmét, ez ad nekünk erőt ahhoz, hogy folytassuk a harcot. Jelenleg semmi sem fontosabb számomra, mint a józanságom.”

’The Space Between The Shadows’ dallista:

01. World I used to Know
02. Name
03. Purpose for Pain
04. Heaven in Me
05. Survivor
06. Wake up Call
07. Face of the Sun
08. Red Clouds
09. Gone too Soon
10. Ready to Love
11. Mary’s Cryin
g (bónuszdal)
12. Last Hallelujah (bónuszdal)