Black Star Riders – Az új album és a turné részletei

írta CsiGabiGa | 2019.05.19.

Az már korábban kiderült, hogy 'Another State Of Grace' címmel szeptember 6-án jelenik meg a Black Star Riders negyedik albuma, az előzőekhez hasonlóan a Nuclear Blast kiadónál. Szó volt ezzel kapcsolatban egy őszi Európa-turnéról is. Lássuk a részleteket!

Úgy látszik, az 'Another State Of Grace' albummal a zenekar újabb lenyűgöző dalcsokrot szállít rajongóinak. A banda új tagjai, Chad Szeliga dobos és Christian Martucci szólógitáros tovább növelik a csapat bimbózó hírnevét, mint a legalapvetőbb kortárs rockzenekarok egyikéét. A felvételek a burbanki Sphere Studiosban készültek Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Uriah Heep) producer irányításával.

Régi támogatójuk, Joe Elliott, a Def Leppard énekese azt mondta: „Én is lelkes támogatójuk vagyok, mióta elindultak a Thin Lizzytől való eltávolodás útján, és váltak saját jogon legitimmé. Számomra ez messze a legsikerültebb anyaguk mind közül.”

Ricky Warwick énekes pedig így vélekedett: „Ez volt talán a legélvezetesebb élmény a stúdióban, mióta lemezeket készítek. A hangulat és a kötelezettségtudat, amit a fiúk beletettek ebbe az anyagba, példaértékű. A leghimnikusabb és lélekkel telibb albumunk lesz ez. Nagyon büszke vagyok rá, és izgatottan várom az emberek reakcióját!”

Az album CD, vinyl, picture disc formákban jelenik meg, valamint limitált példányszámban világoszöld vinylen és egy digipak CD-t, aranyszínű vinylt, laposüveget, posztert és fényképeket tartalmazó box setben is kiadják.

Dallista:

CD, vinyl és Picture Disc:

01.Tonight The Moonlight Let Me Down
02. Another State Of Grace
03. Ain’t The End Of The World
04. Underneath The Afterglow
05. Soldier In The Ghetto
06.Why Do You Love Your Guns?
07. Standing In The Line Of Fire
08. What Will It Take?
09. In The Shadow Of The War Machine
10. Poisoned Heart
11.Candidate For Heartbreak (Bónuszdal csak a box setben lévő digipak CD-n)

Hosszú szünet után újra útra kelnek, a tervbe vett Európa-turnénak eddig a Brit-szigeteket körbejáró 15 állomásos októberi szakasza van lekötve, de ígéretük szerint hamarosan jön a folytatás.

Addig hallgassuk meg a címadó dalt kedvcsinálónak!