Black Star Riders – Ősszel jön a negyedik

írta CsiGabiGa | 2019.03.03.

'Another State Of Grace' címmel szeptemberben érkezik a Black Star Riders negyedik nagylemeze, mely ezúttal is a Nuclear Blast kiadónál jelenik meg és a 2017-es 'Heavy Fire'-höz hasonlóan Jay Ruston (Stone Sour, Anthrax, Uriah Heep) lesz a producere.

Új felállással vágott neki a zenekar a negyedik album felvételeinek februárban, Ricky Warwick (ének, gitár), Scott Gorham (szólógitár) és Robert Crane (basszusgitár) mellé Chad Szeliga dobos és Christian Martucci szólógitáros érkezett a burbanki Sphere Studios termeibe. Damon Johnson tavaly szeptemberben jelentette be távozását, ám a decemberig lekötött bulikat még lejátszotta. Azóta egyébként szólólemezt is készített, mely március 8-án jelenik meg.

„Teljesen le vagyok nyűgözve, hogy újra visszatérünk egy vadonatúj Black Star Riders albummal. Őszinte véleményem szerint ez az eddigi legjobb felvétel, amit a zenekar készített. Ez Christian és Chad első albuma a zenekarral és ők fantasztikus energiát és hangulatot hoztak a produkcióba” – mesélte Ricky Warwick.

Scott Gorham hozzátette: „Nagyon jó volt újra visszatérni Los Angelesbe és Jay Rustonnal dolgozni a felvételeken abszolút örömteli. Izgatottan várom az emberek reakcióját e csodálatos felvételekkel kapcsolatban... és alig várom azt is, hogy újra úton legyünk és játszhassuk ezeket az új dalokat is nektek.”

A banda októberben lemezbemutató turnéra indul az Egyesült Királyságba és Írországba, de a közeljövőben egyéb területekre szóló dátumokat is bejelentenek.