Sons Of Apollo – Led Zeppelin-, Rainbow-, Aerosmith-, Ozzy Osbourne-, Pink Floyd- és Queen-feldolgozásokkal bővült a plovdivi este

írta karpatisz | 2018.10.01.

Szeptember 22-én este különleges műsort adott a Sons Of Apollo a bulgáriai Plovdivban, a lapozás után néhány rajongói felvételt láthatunk a műsor második részéről.

Betartotta ígéretét a Mike Portnoy és Derek Sherinian által életre hívott formáció, hiszen a római kori szabadtéri színházban adott műsoruk eltért a turnén látható koncertektől. Ez alkalommal két részes volt a program, az első felvonásban önállóan szerepelt az ötösfogat, ahol a ’Psychotic Symphony’ volt a főszereplő. Az est második részében érkezett a különleges feldolgozás műsor, ahol a Plovdiv Psychotic Symphony névre keresztelt vonószenekar és kórus is ott volt a Sons Of Apollo mellett. A bulit – ahogy előre beharangozták – rögzítették, így a jövőben megjelenő CD/DVD/Blu-ray kiadványon ismét hallhatunk és láthatunk az eseményről. A részletes műsort a buli után röviddel maga a „munkamániás” osztotta meg a világhálón, alább pedig rajongói videókat láthatunk a Led Zeppelin- és Queen-dalok előadásáról.

Pár nappal a bulgáriai DVD felvétel előtt Budapesten is bemutatkozott a Sons Of Apollo, koncertbeszámolónkat IDE kattintva lehet újból elolvasni.