Great White – Így énekli Mitch Malloy a Once Bitten, Twice Shy-t

írta TAZ | 2018.09.11.

Júliusban került a Great White élére Mitch Malloy, akinek vezetésével most meghallgathatod a Great White egyik legismertebb dalát.

Mitch Malloy személyében új énekest mutatott be Great White júliusban. A frontember Terry Ilous-t váltotta a mikrofon mögött, aki Mark Kendall gitáros szerint egyéb projektjeire szeretne koncentrálni, ezért elengedték őt. „Tisztelettel kell bánnom ezzel a zenével. Tisztelem azt, ami előttem volt, és emlékeztetnem kell a rajongókat arra, hogy hol jártak akkor, amikor először hallották ezeket a dalokat. Ugyanakkor saját magamat is kell adnom. Amikor először hallottam a Great White zenéjében a saját hangomat, tudtam, hogy valami különleges dolog történik.” – mondta Malloy csatlakozásának apropójából. Mitch Malloy 1996-ban a Van Halen énekese is lehetett volna, azonban nem állt útjába David Lee Roth visszatérésének, és visszautasította Eddie Van Halen ajánlatát.

Alább az első profi koncertvideón már le is tesztelheted az új dalnokot, akivel a Ian Hunter Once Bitten, Twice Shy című dalának feldolgozását nyomja el a Great White.