Demons & Wizards – Készül a harmadik album

írta CsiGabiGa | 2017.05.18.

Az Iced Earth gitárosa, Jon Schaffer megerősítette, hogy a Blind Guardian énekesével, Hansi Kürschsel már dolgoznak a harmadik Demons & Wizards-albumon.

A két zenész side-projektje 1999-ben debütált, a második lemezre, a 'Touched By The Crimson King'-re 2005-ig kellett várni, most 12 év elteltével érezték úgy, hogy bele kell vágniuk a harmadik részbe.

„Ez el fog tartani egy ideig. Ő (Hansi) eddig két dalt dolgozott fel, amiket átküldtem neki, megírta az énekdallamokat hozzá, de még közösen ki kell kísérleteznünk a végleges formáját a daloknak, hogy lássuk, hogyan működnek. Lassan haladunk, de legalább most már valóban csináljuk. Így remélem, hogy jövőre kihozhatjuk! Remélem, hogy meg tudjuk csinálni a dalszerzést így a távolból, amikor épp találunk lyukakat a naptárunkban! Ő is elfoglalt és én is... de legalább haladunk, 12 éve először.” – mondta Schaffer.

A két zenész valóban elfoglalt, az Iced Earth új lemeze, az ’Incorruptible’ június 16-án jelenik meg, melyet gondolom, kiadós turné követ majd, a Blind Guardian pedig szintén komoly turnéra készül nyáron, melynek során a FEZEN Fesztiválra is eljutnak augusztus 2-án, miközben a 2015-ös turné anyagát is kiadják július 7-én.

Legutóbbi hozzászólások