Warrant – Az új anyag első dala bemutatkozott a világhálón

írta karpatisz | 2017.03.25.

„Hangosabb, keményebb és gyorsabb” dalokkal jelentkezik idén az amerikai glam banda, a hajtás után megismerhető az első bizonyíték.

A 2011-es ’Rockaholic’ – azaz hat év után – kapunk új nagylemezt a Warranttól, amelyet a legerősebb felállás jegyez. Ahogy az előző lemezen, úgy itt is a négy eredeti tag játszik: Erik Turner (gitár), Jerry Dixon (basszusgitár), Joey Allen (gitár), Steven Sweet (dob), mellettük pedig Robert Mason (Lynch Mob, Cry Of Love) énekel a ’Louder Harder Faster' címmel érkező albumon. A Frontiers Music gondozásában érkező korong csak május 12-én kerül a lemezboltokba, de ahogy azt megszokhattuk, az olasz kiadó a megjelenés előtt már megismertet néhány dallal. A kiadó választása elsőnek az Only Broken Heart című dalra esett. Az olaszok új webes boltjában ITT található a CD, amire előrendelést már felvesznek. A basszusgitáros így mesélt korábban az új anyagulról:

„A 'Louder Harder Faster' valóban az egyik legjobb felvételünk ezidáig. Minden klasszikus Warrant-hozzávalót tartalmaz, amiről az emberek felismerhetik, plusz rengeteg olyan extra van benne, ami korszerűvé teszi. Tökéletes elegye a tökös nótáknak és a balladáknak.”