Sepultura –„Rengeteg rajongónak fogalma sincs, hogy mit várjon”

írta TAZ | 2016.12.11.

I Am The Enemy címmel bemutatta új dalát a Sepultura. A szebb időket is megélt brazil thrasherek új albuma januárban jelenik meg, amit a társadalom robotizációja ihletett.

„Ez az album izgalmas, mivel szerintem rengeteg rajongónak fogalma sincs, hogy mit várjon, de azt ők is tudják, hogy minden Sepultura-album különbözik az előzőtől. Azt hiszem, hogy ez tesz minket jobb zenészekké, és szerintem a rajongóink is ezt várják.” – mondta Derrick Green énekes a 2013-as ’The Mediator Between Head and Hands Must Be the Heart’ folytatásásról, ami 2017. január 13-án jelenik meg a Nuclear Blastnél.

A társadalom robotizációja ihlette albumot Jens Bogren producerrel hozta össze a csapat a Fascination Street Studios falai között, a lenyűgöző borítót pedig Camille Della Rosa készítette. A csapat gitárosa, Andreas Kisser ennyit fűzött még hozzá az új jövevényhez: „Nagyon elégedett vagyok a Machine Messiah’-val! Ez egy Sepultura-album, de új iránnyal és intenzitással, egy zenei kihívás, és egy lépés előre.”

Machine Messiah’ számlista:

1. Machine Messiah
2. I Am The Enemy
3. Phantom Self
4. Alethea
5. Iceberg Dances
6. Sworn Oath
7. Resistant Parasites
8. Silent Violence
9. Vandals Nest
10. Cyber God

Legutóbbi hozzászólások