Mike Tramp – Feltárta az új album részleteit

írta CsiGabiGa | 2016.12.11.

A korábbi White Lion-énekes, Mike Tramp 2017. február 24-én jelenteti meg tizedik szólóalbumát 'Maybe Tomorrow' címmel a Mighty Music/Target Group kiadásában. Az album anyaga mélyen személyes lesz (és ígérete szerint az utóbbi évek legjobbja).

A 'Maybe Tomorrow' a koppenhágai Medley Studios termeiben készült, Soren Andersen ült a keverő mögött, továbbá gitáron is közreműködött Tramp állandó háttérbandája (Morten Hellborn dobos, Jesper Haugaard basszer és Morten Buchholtz Hammond- és zongorabűvölő) mellett.

A 2015-ös 'Nomad'-ot követő anyagról Tramp kijelentette: „Mikor az emberek megkérdezik, miért csináltam egy új albumot, és miről szól, mindig úgy meglepődöm, hogy szóhoz sem jutok. Számomra, amit csinálok, az vagyok. Talán eltartott egy darabig, míg eljutottam idáig, ahol úgy érzem, otthon vagyok, és ide tartozom. Egy hely, ahol az én zeném egyszerűen saját magam kiterjesztése. Ez nem hangozhat valami érdekesnek vagy titokzatosnak. De mi más módon lehet azt kifejezni, hogy valamennyi dalszövegem és zeném nem más, mint Mike Tramp igazi élete? Nem akarok más lenni, vagy megpróbálni valami újat. Amikor a 'Maybe Tomorrow'-t hallgatom, nemcsak magam látom, de az én hűséges közönségemet is, akik velem együtt nőttek fel, és ez a legjobb érzés mind közül.”

Tramp nemrégiben fejezte be hatalmas amerikai turnéi egyikét, és legközelebb Európában tervezi széles körben népszerűsíteni új albumát.

A 'Maybe Tomorrow' CD, fekete LP és digitális formában jelenik meg világszerte, továbbá a gyűjtőknek egy 500 példányos kékszínű LP vásárlására is lesz lehetőségük.

1. Coming Home
2. It’s Not How We Do It
3. Spring
4. Would I Lie To You
5. Rust And Dust
6. Leaving One Day
7. Time And Place
8. What More Can I Say
9. Why Even Worry At All
10. Maybe Tomorrow