Pokolgép – Minden az új lemezről és az évzáró koncertről

írta Csemény | 2015.12.20.

Már csak pár hét és mindenki kezében tarthatja a Pokolgép tizenkettedik lemezét, elöljáróban azonban a borítóval és a dallistával kell beérni.

A már régóta húzódó lemezmunkálatok végre valahára befejeződtek, és már a német Gegentrend Records végzi az utolsó simításokat a Pokolgép vadonatúj lemezén. A 2010-es vérfrissítés óta ez a csapat második hivatalos kiadványa. Az ’Újratöltve’ koncertlemez után pedig Tóth Attila az első pokolgépes stúdiólemezén is leteszi a névjegyét. A borító kiválasztása ezúttal demokratikusan történt, ugyanis a zenekar két lehetséges verziót bocsátott szavazásra, melyek közül a Pokolnép Havancsák Gyula színes alkotására tette le a voksát. De a másik, venomos beütésű grafikának sem kell búcsút inteni, az ugyanis pólóra kerül majd.

Íme a ’Metálbomba’ dalcímei:

1. Az álarc lehull
2. Szemtől szembe
3. Metálbomba
4. Ringben
5. Szeretném, ha szeretnének
6. Ne köss belém
7. Szabadon és még szabadabban
8. Acélkemény
9. Véssétek fel
10. Emlékszem

Kukovecz Gábor elmondta azt is, hogy az új CD-k kaphatóak lesznek a december 30-ai bulin a Barba Negrában, ahol körülbelül hét új szám el is hangzik majd. A korábban említett verses lemez és a szerzői lemez leghamarabb nyáron készülhet el, míg a Petőfi Csarnokban készült felvételek 2016 tavasza környékén láthatják meg a napvilágot.

Legutóbbi hozzászólások