Mi vagyunk a...: Let The Monkey Drive

írta Hard Rock Magazin | 2012.02.23.

Ezúttal egy rövid múltra visszatekintő, ámde ígéretes, saját számokat és feldolgozásokat is játszó négyest mutatunk be nektek…

Let the Monkey Drive együttes 2011-ben alakult. A tagok tapasztalt, több bandát megjárt muzsikusok. 2011 tavaszán gitár, basszus, dob és ének felállással elsősorban saját dalok előadására koncentrálva indult útjára a társaság. A tagok: Horváth András gitáros, Kőhalmi András basszusgitáros, László Zoltán dobos és Rácz Dávid énekes/szájharmonikás. A Let the Monkey Drive 2011 májusától kezdett koncertezni. A saját dalok mellett igyekeztek úgy kiválasztani a nagy elődök dalaiból feldolgozásokat, illetve úgy nyúlnak átiratokhoz, hogy azok a saját dalok hangulatába passzoljanak.

Így kerültek feldolgozásra a következők: Willie Dixon - I'm Ready, Muddy Waters - Mojo Workin, Howlin' Wolf - Who's Been Talkin, Jonny Lang - Rack Em Up, ZZ Top - La GrangeJessie J. - Price Tag.
A nóták hangszerelésekor törekedtek arra, hogy frissen, energikusan, de a tradicionális értékeket megtartva, igényesen szólaljanak meg. A Let the Monkey Drive nem szeretne a sokadik, csak feldolgozásokat játszó zenekar lenni. Saját dalaikból a zenekar honlapján videót és hanganyagot is lehet találni.

Tagok

Rácz Dávid - ének/szájharmonika
Horváth András - szólógitár
Kőhalmi András - basszusgitár
László Zoltán - dob

Elérhetőségek

Kontakt

Horváth András

Legutóbbi hozzászólások