Slayer – „Úgy döntöttek, hogy leállnak a turnézással, azonban ez nem jelenti a zenekar végét”

írta TAZ | 2019.11.10.

A Slayer menedzsere szerint a jelenleg is futó búcsúturné nem jelenti a zenekar végét. Ha hihetünk neki, akkor a jövőben is hallunk majd a csapatról, mivel egyedül a koncertezésnek intenek búcsút.

November végén fejeződik be a Slayer búcsúturnéja, amivel a csapat pontot tesz karrierjének végére. Azonban menedzserük, Rick Sales szerint ez nem jelenti a banda végét, ugyanis csak a turnézással hagynak fel. „A zenekar mindig is becsületes volt, rengeteg dolog van folyamatban. Teljesen megértem, hogy úgy döntöttek, hogy leállnak a turnézással, azonban ez nem jelenti a zenekar végét. Ez csak a turnék végét jelenti. Mindig is úgy gondolkodtam, hogy a csúcson kell abbahagyni. Ők meghozták ezt a döntést és nem csak megjátsszák magukat. Ebből a szemszögből megértem őket és a jó döntést hozták meg.”

Korábban a Rick Sales Entertainment Group munkatársa, Kristen Mulderig is megszólalt az ügyben, aki sokkal világosabban fogalmazott. „Jelenleg örökség-üzemmódban vagyunk, amikor is rengeteg a munka annak ellenére, hogy nem fognak lemezeket készíteni és turnézni. Még mindig megvannak az endorsereik, a merch és a márkanév is, szóval van munka a szerzői jogi dolgokkal és még ki tudja, hogy mivel? Talán előrukkolunk valamiféle eseménnyel, ami a Slayerre épül. Ezek olyan dolgok, amiről agyalunk és beszélünk. Szóval a Slayer mindenképpen tovább fog élni.”